Kúpiť cyklistickú prilbu – e-shop

Sprievodca výberom
cyklo prilieb


Cyklistické prilby  >  Akú prilbu pre dlhé vlasy?

Akú prilbu pre dlhé vlasy?

Tiež riešite, ako prilbu na bicykel si zaobstarať, keď máte dlhé vlasy? Dôležité je dostatočné vetranie.

Máte dlhé vlasy a neviete, kam s nimi pri jazde na bicykli? Buď si ich nechať rozpustené, ako Magda Vašáryová zo slávnych Postřižin, alebo ich dať pod prilbu. No, ak jazdíte na dlhšie trasy a chcete sa chrániť proti zraneniam, odporúčame skôr druhú variantu.

Prilba musí mať dostatok vetracích otvorov

Moderné cykloprilby vynikajú ľahkosťou, pevnosťou skeletu, mäkkým polstrovaním, ale hlavne komfortom pri jazde. Ten zabezpečí aj dostatok vetracích otvorov. Zvlášť pre bohaté vlasy sú nevyhnutné a odporúčame prilby, ktoré ich majú aspon 20.

Číslo je samozrejme orientačné, ale máme aj tip - Cyklo prilba WORKER Fusion. Je ľahká (iba 305 gramov vďaka použitej technológii), plynule nastaviteľná veľkosť S (54-56cm), M (56-58cm), L (58-59cm) a má aj odnímateľný šilt proti slnku.

V bielej variante sa páči aj ženám :-)

Cyklo prilba WORKER Fusion

Zdieľajte článok



Odporúčame cyklistické prilby






Ďalšie novinky

Cyklistická prilba v obci

Povinnosť nosiť cyklistickú prilbu v obci je iná v Slovenskej republike a iná v susednej Českej republike. Pretože cykloturistika je v oboch krajinách veľmi obľúbená, ujasníme si v dnešnom článku detaily.

S prilbou aj na kolobežku

Bez prilby sa nepúšťajte ani na kolobežku. Aj na nej sa dá ísť rýchlo a pády môžu mať fatálne následky.

Prilba - nevyhnutný doplnok cyklistov

Cyklistické prilby sú povinné mimo obce, pre deti do 15 rokov aj v obci. Prilba je však zásadnou a nevyhnutnou bezpečnostnou výbavou každého cyklistu.

všetky novinky