Kúpiť cyklistickú prilbu – e-shop

Sprievodca výberom
cyklo prilieb


Cyklistické prilby  >  Do skateparku s freestyle prilbou

Do skateparku s freestyle prilbou

Helma kokoska - tak sa ľudovo hovorí freestylové prilbe, ktorá poskytuje ešte vyššiu ochranu hlavy pri adrenalínových športoch a má preto svoj typický tvar.

Túto špeciálnu prilbu potrebuje každý, kto rád jazdí v skateparkoch a U-rampách, či už na skateboarde, bicykli, kolobežke alebo in-line korčuliach. Freestylové helmy vynikajú nízkou váhou a pritom vysokou bezpečnosťou. Zaobstarať sa dajú v akciách už okolo 10,90 €..

BMX prilbu ocení biker aj hasič

V cenovej kategórii len o málo vyššie už sú štýlové BMX prilby s presne nastaviteľnou veľkosťou pre naozaj náročné jazdy. Ich desať premyslených vetracích otvorov zaisťuje rovnomerné odvetranie hlavy, a to pri zachovaní aerodynamiky.

Vďaka odolnému skeletu, modernému dizajnu a certifikátom podľa najprísnejších európskych noriem sú BMX prilby vyhľadávaným bezpečnostným doplnkom pre najrôznejšie aktivity, napríklad tiež hasičský šport.

Zdieľajte článok



Odporúčame cyklistické prilby






Ďalšie novinky

Cyklistická prilba v obci

Povinnosť nosiť cyklistickú prilbu v obci je iná v Slovenskej republike a iná v susednej Českej republike. Pretože cykloturistika je v oboch krajinách veľmi obľúbená, ujasníme si v dnešnom článku detaily.

S prilbou aj na kolobežku

Bez prilby sa nepúšťajte ani na kolobežku. Aj na nej sa dá ísť rýchlo a pády môžu mať fatálne následky.

Prilba - nevyhnutný doplnok cyklistov

Cyklistické prilby sú povinné mimo obce, pre deti do 15 rokov aj v obci. Prilba je však zásadnou a nevyhnutnou bezpečnostnou výbavou každého cyklistu.

všetky novinky